Verzekeringen die je nodig hebt

Verzekering bedrijfsgebouwen

Of u nu vanuit huis werkt of een aparte bedrijfsruimte heeft, zoals een winkel, kantoor of café, bedrijfsverzekering moet een prioriteit zijn. Als u het pand huurt, neem dan contact op met uw verhuurder om te zien wat er al is gedekt.

 

Zakelijke inboedelverzekering

U kunt ook de inhoud van uw bedrijfspand, uw bedrijfsapparatuur en tools beschermen. Als deze beschadigd, vernietigd, verloren of gestolen zijn, betaalt deze dekking de kosten van vervanging of reparatie.

Stock verzekering

Als u een voorraad aanhoudt, zowel in uw pand als in opslag, dekt de voorraadverzekering de kosten van vervanging als deze beschadigd, vernietigd of gestolen is.

 

Product aansprakelijkheidsverzekering

Productaansprakelijkheidsverzekering beschermt u als een klant van u schade lijdt als gevolg van een defect product dat u levert. U kunt aansprakelijk worden gesteld voor schade, zelfs als u het product niet heeft vervaardigd. Bezoek www.aansprakelijkheidsverzekering.com voor meer informatie. Je kunt meteen nagaan wat de kosten van een woonverzekering zijn.

 

Persoonlijke ongevallenverzekering

De persoonlijke ongevallenverzekering dekt ernstig letsel of overlijden veroorzaakt door een ongeval. Het kan uitkeren voor gederfde inkomsten, medische kosten en ziekenhuisopname, tot de limiet van het beleid. Het maximumbedrag is £ 10.000 voor een verwonding en £ 20.000 voor overlijden.

 

Bedrijfsonderbrekingsverzekering

Als uw bedrijf wordt verstoord door materiële schade veroorzaakt door een gebeurtenis zoals een overstroming of brand, biedt de bedrijfsonderbrekingsverzekering u de financiële dekking die u nodig heeft om weer op de been te komen. Als bijvoorbeeld een brand de inhoud van uw bedrijfspand heeft vernield, dekt een bedrijfsonderbrekingsverzekering uw gevolgschade, zolang uw inhoud ook verzekerd is.